• Acasa
  • Iași
  • AFTERHILLS 2019: Abonamentele Summer Sale sunt disponibile de astăzi
Iași Slider Iasi

AFTERHILLS 2019: Abonamentele Summer Sale sunt disponibile de astăzi

Organizatorii AFTERHILLS 2019 anunță oficial headlinerii pe parcursul celor două weekenduri:

AH #dici, 23 – 25 August: Don Diablo, Rita Ora, Quintino, R3HAB, Sam Feldt (Live), CTC, Nane.

AH #dicinu, 30 – 1 Septembrie: Faithless DJ Set, Fedde Le Grand, Gareth Emery, GusGus, Hugo Kant, Morcheeba, IPHAZE, Subcarpați, Șuie Paparude.

Abonamentele Summer Sale sunt disponibile de pe 10 iunie până pe 24 iunie, pe site-ul festivalului.

Este nevoie de mulți susținători ca un eveniment să ajungă pe harta marilor festivaluri din Europa și noi suntem pe drumul cel bun datorită lor. Ei sunt cei care ne-au determinat să prelungim perioada festivalului și să mutăm toată distracția într-o zonă mult mai complexă. Vrem să le oferim o adevărată experiență, așa cum merită. Cu artiști internaționali, care au fost pe primul loc în topurile muzicale mondiale, natură și locuri de umbră, un camping super dotat, zone de chill care le oferă o pauză de la cotidianul gălăgios și multe alte upgrade-uri față de edițiile trecute. Așadar, fiecare poate acum profita de Summer Sale și 0 să devină parte din fenomenul care este AFTERHILLS.” declară Ovidiu Biber, cofondator AFTERHILLS.

Ediția AFTERHILLS 2019 aduce pe scenă peste 200 de artiști, show-uri live, distracție la dublu, workshopuri creative și momente de neuitat alături de familie și prieteni.

Alina BATCU

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Lasa comentariu

*Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate