Image default
Suceava

Administrația Finanțelor Publice Suceava: Termenul de depunere a declarației unice este 25 mai

Acest formular se utilizează atât pentru declararea impozitului pe veniturile realizate și a contribuțiilor sociale datorate pentru anul 2019, cât și pentru estimarea obligațiilor datorate pentru anul în curs.

Declarația unică se depune de către persoanele fizice care realizează, individual sau într-o formă de asociere, venituri din activităţi independente, drepturi de proprietate intelectuală – cu excepţia contribuabililor pentru care impozitul se reţine la sursă, cedarea folosinţei bunurilor, activităţi agricole, piscicultură şi silvicultură, transferul titlurilor de valoare, precum și venituri din alte surse.

Declarația unică se depune și de către persoanele fizice rezidente care realizează venituri din străinătate, supuse impozitării în România.

Declaraţia unică se poate depune în format hârtie, direct la registratura organului fiscal sau prin poştă cu confirmare de primire ori prin mijloace electronice – serviciul Spaţiul privat virtual sau pe siteul e-guvernare.ro.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate