Image default
Neamt

Acțiune voluntară de ecologizare a malurilor lacului de acumulare Izvorul Muntelui

Mai mulți angajați ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Neamț au participat la o acțiune voluntară de ecologizare a malurilor lacului de acumulare Izvorul Muntelui – malul stâng aval și amonte de viaductul Poiana Largului.

În această acțiune s-au implicat 12 angajați  de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamț din cadrul Formației de Lucru Bistrița, care au colectat 54  de saci însumând o cantitate de circa 756 kilograme de deșeuri.

Instituția monitorizează în permanență starea de salubrizare a cursurilor de apă, a secțiunilor de scurgere a podurilor și a căilor de comunicație, atenționează locuitorii și agenții economici cu privire la interzicerea depozitării deșeurilor de orice fel, precum și a materialului lemnos pe malurile și in albiile cursurilor de apă.

De asemenea, asigură montarea de plăcuțe și afișe de avertizare în zonele vulnerabile depozitărilor de deșeuri de orice fel.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate