Image default
Botosani

Acțiune de ecologizare Interact

Sâmbătă, 09 noiembrie 2019, în municipiul Botoșani a avut loc primul eveniment  din cadrul  proiectului EcoAct,  inițiat de Interact Botoșani. Tinerii voluntari s-au gândit ca zona Pacea ar avea nevoie de ecologizare temeinică, așa că, echipați cu mănuși, saci și măști s-au apucat de treabă. După câteva ore bune de strâns peturi, sticle și diverse deșeuri menajere, au reușit să readucă frumusețea zonei verzi umbrită, din păcate, de o multitudine de gunoaie.

 Tinerii au dorit astfel să particie  activ și civic la păstrarea curățeniei în oraș, dar totodatăsă tragă un semnal de alarmă celor ce încă nu au realizat ce important este să respectăm mediul înconjurător. După realizarea  acțiunii sperăm ca zona să rămână cât  mai curată și farmecul  acesteia să reapară!” a declarat președinta clubului de voluntariat, Carciuc Cristina.

 Interact este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit axată pe beneficiile directe şi indirecte ale lucrului în echipă a liceenilor.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate