Image default
Botosani

Acțiune a polițiștilor din cadrul Biroului de Siguranță Școlară

În perioada 22-25 februarie 2021 polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară cu sprijinul celor de ordine publică, au acționat pe raza județului Botoșani, pe linia transportului scolar și siguranței școlare în incinta și în zona adiacentă unităților de învătământ.

La activități au participat 84 de efective, fiind verificate 28 de mijloace de transport în comun, legitimate 115 persoane și atenționate cu privire la comportament 28 de persoane.

De asemenea, au fost instruiți  281 de elevi cu  privire la modul de comportare pe perioada în care se afla la cursuri, precum și în perioada în cre se depleasează către/de la unitățile școlare,  iar 7 elevi au fost identificați în proximitatea unităților de învățământ în timp ce absentau de la ore.

Totodată, cu prilejul acestora activități au fost aplicate și 6 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 30.000 de lei

Astfel de acțiuni cu caracter preventiv vor fi desfășurate și în perioada următoare  pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în zonele unităților de învățământ și pentru fluidizarea traficului rutier și pietonal.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate