Image default
Neamt

Accident rutier cu o victimă încarcerată în orașul Roznov

Prin apel la 112, joi seară, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui accident rutier produs pe DJ 156 A în orașul Roznov.

În urma accidentului rutier produs între două autoturisme au rezultat două victime,  dintre care una încarcerată.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD,  pompierii voluntari din cadrul SVSU Roznov cu autospeciala din dotare și două echipaje cu ambulanță de la SAJ.

Pompierii au descarcerat victima, conducătorul unuia dintre autoturisme, ce era în stare critică, transmit reprezentanții ISU Neamț. Șoferul a fost preluat de echipajul de la SAJ.

Cea de-a doua victimă – pasager în celălalt autoturism – a fost găsită de către forțele de intervenție pe partea carosabilă. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD care i-a acordat primul ajutor calificat după care a fost transportată la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor de la cele două autoturisme și au curățat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier produs și lichidele combustibile .

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate