Image default
Botosani

Accident cu doi morți și patru răniți, la Dorohoi

În această după-amiază, la ieșirea din municipiul Dorohoi spre Șendriceni a avut loc un grav accident rutier, soldat cu doi morți și patru răniți. Evenimentul s-a produs în urma coliziunii dintre doua autoturisme. Într-o mașină se aflau doi tineri de 21 respectiv 19 ani, iar în cealaltă un bărbat și trei femei.
În urma impactului, o femeie a fost proiectată în afara autoturismului, iar celelalte trei persoane au rămas încarcerate. La fata locului s-au deplasat pompierii militari din Dorohoi și Botoșani cu o autospecială cu apă și spumă, una de descarcerare, o ambulanță SMURD și una de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și două ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanta. Pompierii din Dorohoi au intervenit pentru descărcarea a trei persoane, un bărbat și două femei, toate din același autoturism. Acestea au fost preluate de cadrele medicale ajunse la fata locului. Din păcate, medicii au constatat decesul a două dintre femei: una găsită în afara autoturismului, iar cealaltă care a fost descarcerată. Patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
Pompierii au intervenit și pentru inlaturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate