Image default
Iași

A început Târgul „Arca lui Gutenberg”. 70 de expozanți s-au reunit la Iași

Târgul „Arca lui Gutenberg”, eveniment care va reuni 70 de expozanți din țară, a început astăzi la Palas. Astfel, ieșenii vor putea vizita standurile a peste 70 de expozanți din țară și din Republica Moldova. De asemenea, doritorii vor putea participa și la câteva conferințe, lansări de carte sau momente artistice.

Evenimentul, organizat de Librăriile Sedcom Libris Iași, se va desfășura până pe 6 octombrie și va aduna edituri, companii de difuzare de carte și instituții culturale. Intrarea în cadrul târgului este gratuită, iar intervalul orar în care acesta poate fi vizitat este 10.00-22.00.

În cadrul Târgului de Cărți și Arte Frumoase „Arca lui Gutenberg” sunt organizate în Atrium, Palas Mall Iași, pe întreaga perioadă a desfășurării sale, de pe 2 până pe 6 octombrie, de la 10.00 la 22.00, trei expoziții de artă cu vânzare.

Este vorba despre Expoziția „METAMORFOZE” organizată de Galeriile de Artă TopArt Casa Cărții Iași, în cadrul căreia sunt  expuse lucrări semnate de artiștii: Andrei Adobriței, Sorin Mihai Bârgăoan, Carmen Silvia Bighiu, Daniela Burdia, Mădălina Dorofte, Viorel Leschian, Cornelia Olteanu, Nina Popovici, Maria-Mihaela Secobeanu. O a doua expoziție este Expoziția de autor „IAȘUL ÎN CULORILE AMINTIRILOR” cu lucrări semnate de pictorul Mihai Coțovanu. De asemenea, din programul târgului nu va lipsi Expoziția „Poezie vizuală”, în cadrul căreia vor expune studenți ai Facultății de Arte Vizuale și Design, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași: Elena Afetelor, Alexandru Băiceanu, Șerban Doroftei, Alexandra Dumitru, Iulian Fron, Emi E. Grigoraș, Ana Maria Hanganu, Ioana Irimia, Ciprian Macovei, Alexandru Mihai, Irina Elena Vaman. Coordonator: Conf. univ. dr. Cristian Ungureanu

Întregul program al târgului poate fi consultat aici.

 

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate