Image default
Iași

A furat o mașină din comuna Miroslava și a condus-o fără a deține permis de conducere. Ce a pățit tânărul de doar 19 ani

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au identificat un tânăr, de 19 ani, din comuna Miroslava, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 4 spre 5 octombrie, acesta ar fi pătruns în curtea unei femei, de 31 de ani, din comuna Miroslava, de unde ar fi sustras un autoturism și o bicicletă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 15.000 de euro. Ulterior, tânărul ar fi condus autoturismul pe raza comunei Miroslava, fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

Autoturismul și bicicleta au fost recuperate, fiind restituite persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 7 octombrie, tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

La data de 8 octombrie a.c., acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă.

foto: Atenție Poliția Iași

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate