Image default
Botosani

A fost validată lista candidaților liberali la Senat și Camera Deputaților

Duminică, 18 octombrie, Biroul  Politic Național al Partidului Național Liberal a validat lista pentru Senat și Camera Deputaților votată anterior, în unanimitate, de forurile de conducere ale Organizațieia Județene PNL Botoșani.

“Este o listă care împletește experiența cu competența, profesionalismul cu tinerețea. Avem o echipă puternică, formată din actuali parlamentari și primari, dar și femei și tineri performanți în domeniile lor de activitate. Venim în fața botoșănenilor cu dorința clară de a le apăra interesele în Parlamentul României, cu determinarea și capacitatea de a susține la centru proiectele pentru Botoșani. Ne punem întru totul în slujba botoșănenilor pentru că viziunea și gândirea noastră de dreapta pot dezvolta județul Botoșani”, a declarat senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani.

„Atât candidații la alegerile parlamentare cât și întreaga Filială PNL Botoșani este pregătită să ducă o campanie de informare a cetățenilor asupra măsurilor pe care guvernarea liberală le-a luat în toate sectoarele de activitate, dar și asupra importanței existenței unui Parlament capabil să colaboreze  cu executivul și să legifereze în interesul cetățeanului.

Suntem ferm convinși că fiecare dintre viitorii noștri colegi parlamentari vor reprezenta cu cinste Botoșaniul și nu îi vor dezamăgi pe cei care pe 6 decembrie le vor acorda votul. Împreună dezvoltăm județul Botoșani! ” transmit liberalii botoșăneni.

Camera Deputaților:

  1. Costel Șoptică – profesor/senator în funcție
  2. Dan Oloeriu – profesor/primarul orașului Flămânzi
  3. Cristian Constantin Roman – inginer/directorul Cancelariei Prefectului
  4. Radu Grigoraș – economist/administrator
  5. Agnes Holcă – inginer/ manager
  6. Monica Răileanu – lic. științe administrative/ purtător cuvânt Instituția Prefectului
  7. Lucian Borfotină – profesor/ primarul comunei Cristești
  8. Ovidiu Constantin Maxim – jurist/consilier local comuna Lunca

 

Senat:

  1. Vasile Cristian Achiței – inginer/deputat în funcție
  2. Viorel Iliuță – inginer/economist/manager
  3. Monica Delia Adăscăliței – medic/ director Direcția de Sănătate Publică Botoșani
  4. Eusebiu Cilibiu – inginer geodez
  5. Radu Lebădă – economist/ subsecretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate