Image default
Iași

A doua ediție MoldoVia – Vin și Flori de Sânziene, în acest weekend, la Iași

Direcția pentru Agricultură Județeană Iași invită ieșeană la cea de a doua ediție a evenimentului MoldoVia – Vin și Flori de Sânziene. Evenimentul va avea loc duminică, de la ora 12.00, în curtea Direcției pentru Agricultură Județeană Iași.

Evenimentul face parte dintr-un proiect mai amplu şi continuă misiunea de a promova vinurile de calitate din zona Moldovei.  Ȋn cadrul evenimentului vor avea loc sesiuni de prezentări şi degustări de vinuri ale producătorilor prezenţi la eveniment, și anume: Crama Hermeziu, sc Cotnari s.a., Casa de Vinuri Cotnari, Sc Agroindustriala Bucium s.a, Strunga Winery, Crama Gramma, Casa de vinuri Vărzari, şi Staţiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultură şi Vinificaţie Iaşi, Crama Avereşti.

Alături de producătorii de vinuri , la această ediție, vor fi prezenţi şi producători de flori din județul Iaşi.

Intrarea la eveniment se va face prin gangul de acces în curtea interioară a Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Iaşi, dinspre Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt. Taxa de degustare este în valoare de 30 lei.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Lasa comentariu

*Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate