Image default
Neamt

9 autospeciale noi vor fi utilizate de structurile operative ale Inspectoratului de Jandarmi Neamț

9 autospeciale noi Dacia Logan și Dacia Duster vor fi utilizate de structurile operative ale Inspectoratului de Jandarmi Neamț, pentru o mai bună mobilitate în scopul creșterii gradului de siguranță a cetățenilor.

Achizițiile au fost făcute în etape, conform unui contract care a fost încheiat la nivel național, ca parte a programului derulat de Ministerul de Interne pentru reînnoirea parcurilor auto din structurile subordonate.

Noile autoturisme sunt dotate cu rampe moderne de semnalizare acustice și vizuale și colantate diferit față de modelele vechi, având aplicate stema și tricolorul României în format color și deviza Jandarmeriei Lege și Ordine.

Cheile autospecialelor au fost înmânate conducătorilor auto de către inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonel Bogdan Enescu, ocazie cu care a reiterat nevoia de a crește gradul de siguranță a cetățenilor și a cerut jandarmilor să folosească judicios aceste dotări pentru a îndeplini un deziderat important al instituției: siguranța cetățenilor.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate