Image default
Neamt

8 blocuri de locuinţe din Piatra Neamț  au beneficiat de refacerea faţadelor

8 blocuri de locuinţe din Piatra Neamț  au beneficiat de refacerea faţadelor cu fonduri provenite din taxa edilitară, în ultimii 5 ani.

Taxa edilitară reprezintă o taxă locală cu destinaţie specială, fiind instituită în 2009 pentru refacerea faţadelor imobilelor, dar şi pentru lucrări edilitare privind amenajarea zonelor adiacente blocurilor (spaţii verzi, alei pietonale, mobilier stradal).

Practic, banii plătiţi prin taxa edilitară se întorc la fiecare contribuabil prin lucrări realizate de municipalitate în zonele publice din jurul blocurilor de locuinţe colective.

Începând cu anul 2015, un număr de 8 blocuri de locuinţe au beneficiat de refacerea faţadelor cu fonduri provenite din această taxă, lucrările constând în repararea tencuielii şi aplicarea de var.

Blocurile de locuinţe ale căror faţade au fost refăcute sunt situate pe bulevardele Decebal și Daica, precum și pe Aleea Viorelelor, strada Dimitrie Leonida și din cartierul Speranţa.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate