Image default
Neamt

40 de bilete repartizate de Casa de Pensii Neamț pentru seria a 10 -a de tratament balnear

Casa de Pensii Neamț comunică că au fost prelucrate cererile în vederea alocării  celor 40 de bilete repartizate pentru seria a 10 -a de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiune perioada 10 – 17 iulie.

Cele 40 de bilete asigură tratament balnear în una din stațiunile Amara, Buziaș, Covasna,  1Mai – Oradea, Nicolina și Pucioasa.

Beneficiarii vor fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament, lista cererilor aprobate fiind afișată atât la sediile Casei Județene de Pensii din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției.

Ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va putea face numai după informarea telefonică, pe baza unei programări, la data stabilită, de luni până vineri, între orele 8.30 – 13.

Pentru a se înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratament, potențialul beneficiar trebuie să depună la sediul Casei de Pensii doar cererea – tip, urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate