• Acasa
  • Neamt
  • 29 de proiecte cu finanțare nerambursabilă vor fi implementate în județ
Neamt Slider Neamt

29 de proiecte cu finanțare nerambursabilă vor fi implementate în județ

29 de proiecte vor primi finanţare nerambursabilă în valoare totală de 270.000 lei, din partea Primăriei Piatra Neamţ, în a treia sesiune de finanţări nerambursabile din acest an, proiecte din domeniile cultură, protecţia mediului, social, educaţie civică, activităţi pentru tineret şi sport.

Printre manifestările finanţate de municipalitatea pietreană în această sesiune se regăsesc Neamţ Music Festival Opus2, a treia ediţie a Festivalului internaţional de pian iniţiat de Daniel Ciobanu,  în perioada 12-15 septembrie, dar şi noua ediţie a Salonului de Iarnă, organizată de Uniunea Artistiştilor Plastici din Neamţ la Galeriile de Artă Lascăr Vorel din Piatra Neamţ şi a IX-a ediţie a Târgului de carte Libris, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ.

Totodată, vor fi organizate şi Bienala Lascăr Vorel, eveniment cultural important organizat de Fundaţia ,,Vorel”, Festivalul Internaţional de muzică pentru copii şi tineret ,,Cântec de Stea” organizat de Asociaţia Children Forever din Piatra Neamţ, manifestare devenită tradiţie, ajunsă la ediţia cu numărul 9.

„Sprijinim prin această sesiune de finanţare nerambursabilă seniorii oraşului pentru marcarea şi în acest an a Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice. Susţinem organizarea pentru al doilea an consecutiv în Piatra Neamţ a Galei Dynamite Fighting Show – Bătălia Moldovei, în data de 27 septembrie, la Sala Polivalentă. Apoi, finanţăm organizarea prin DJTS Neamţ a unui eveniment care să marcheze cei 100 de ani care se împlinesc anul acesta de la înfiinţarea Clubului Sportiv Ceahlăul Piatra Neamţ, spun reprezentanţii Primăriei.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate