• Acasa
  • Neamt
  • 21 de elevi nemțeni au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională
Neamt Slider Neamt

21 de elevi nemțeni au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională

Examenul de evaluare s-a finalizat, în județul Neamț, cu o promovabilitate de 70,9 % și cu 21 de elevi care au reușit media 10.

Inspectoratul Școlar a anunțat că urmează etapa completării fișelor de opțiuni, în perioada 2 – 6 iulie.

Media de admitere se calculează ca media de la evaluare, care contează 80 % și media generală de absolvire a gimnaziului, cu o pondere de 20 %.

Broșura de admitere publicată de Inspectoratul Școlar Neamț cuprinde codurile pentru toate profilurile și specializările, cu ultimele medii de admitere de anul trecut la liceele din județ.

Aceste medii sunt orientative, deoarece rezultatele de la evaluarea de anul acesta sunt mai bune ca cele de anul trecut.

Repartizarea computerizată în licee va avea loc pe 10 iulie, iar în perioada 13 – 16 iulie se vor depune dosarele de înscriere la licee.

În zilele de 17, 20 și 21 iulie comisia județeană de admitere va rezolva situațiile speciale apărute în urma repartizării computerizate.

Pentru învățământul liceal profesional și dual, înscrierea absolvenților se desfășoară până pe 7 iulie, după care pe 10 iulie se vor afișa listele cu elevii admiși.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate