Image default
Suceava

158 de suceveni s-au vaccinat, duminică, împotriva Sars-Cov2

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Suceava a anunţat că, în cursul zilei de duminică, 7 februarie, s-a vaccinat în județul Suceava, împotriva Sars-Cov2, un număr de 158 de persoane (140 cu doza I cu vaccin Moderna si 18 cu doza a II-a cu vaccin Pfizer BioNtech).

Distribuția pe centre de vaccinare a fost următoarea:

– Spitalul Județean Suceava – 88

-Spitalul Municipal Fălticeni – 60

– Spitalul Orășenesc Gura Gumorului – 10.

Până în momentul de față, în total, în județul Suceava s-au vaccinat împotriva Sars-Cov2 21.743 de persoane cu doza I si 3.766 de persoane cu doza a II-a.

Pentru data de 8 februarie, pe raza judetului Suceava s-au înscris 961 de persoane (dintre care 888 pentru rapel) cu vârsta peste 65 de ani, persoane cu boli cronice, indiferent de vârstă, în vederea vaccinării împotriva Sars-Cov2.

„Reamintim că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la momentul respectiv.”, au precizat reprezentanţii DSP Suceava.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate