• Acasa
  • Neamt
  • 151 mii de nemțeni – vaccinați anti-COVID cu schemă completă
Neamt

151 mii de nemțeni – vaccinați anti-COVID cu schemă completă

Conform Registrului Electronic de Vaccinări, 151 mii persoane cu domiciliul în județul Neamț sunt vaccinate anti-COVID cu schemă completă.

În această săptămână, echipele mobile de vaccinare au programate acțiuni în Valeni, Cândești, Podoleni și Tazlău.

Pentru a fi imunizați prin intermediul echipelor mobile, doritorii trebuie să anunțe la Primării, la cabinetele medicilor de familie, asistenții medicali comunitari sau asistenții sociali intenția de vaccinare.

În municipiul Piatra Neamț funcționează centre de vaccinare la Piața Centrală și la Liceul Tehnologic Economic Administrativ, în Roman la Colegiul Tehnic Miron Costin, în Târgu Neamț la sala de sport CSM și în Roznov la Școala de arte și meserii.

Alte centre de vaccinare sunt deschise la blocul ANL din Bicaz, Centrul de zi pentru copii Crăcăoani, After School Poiana Teiului, Căminul Cultural Săvinești, Centrul social Vânători-Neamț și Dispensarul uman Zănești.

De asemenea, 106 medici de familie din județ au încheiat contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate pentru vaccinarea anti COVID.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate