• Acasa
  • Slider Suceava
  • 15 localităţi din judeţul Suceava, în „scenariul roşu”. 29 în „scenariul galben”
Slider Suceava Suceava

15 localităţi din judeţul Suceava, în „scenariul roşu”. 29 în „scenariul galben”

Astăzi, la sediul Palatului Administrativ Suceava, a avut loc ședința de lucru în sistem videoconferința, organizată de Ministerul Afacerilor Interne pe tema combaterii efectelor pandemiei COVID-19.

La ședință au participat prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, împreună cu șefii Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Suceava și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava.

15 localităţi din judeţul Suceava (4 municipii, 2 oraşe şi 9 comune) au o incidență a cazurilor de infectare cu Covid-19de peste 3 la mia de locuitori.

Alte 29 de localităţi (4 oraşe şi 25 de comune) au o incidență a cazurilor de infectare cu Covid-19 între 1,5 şi 3 la mia de locuitori.

În județul Suceava sunt 1.556 cazuri de infecție Covid -19 în evoluție, iar incidența cumulată a cazurilor de infectare este de 1,9 la mia de locuitori.

Cele mai mare rate de infecţie sunt în Siret (5.51), Muşeniţa (5.39) şi Ipoteşti (4.30).

10 localităţi nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate