Image default
Suceava

147 de amenzi primite de suceveni, pentru nerespectarea normelor legale instituite în perioada stării de urgență

Forțele de ordine, constituite în echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, polițiști local și militari, au continuat să efectueze verificări în sistem integrat, pentru impunerea normelor legale instituite în perioada stării de urgență.

În ultímele 24 de ore au fost verificate 3.232 de persoane aflate în autoizolare/ carantină instituționalizată și 41 de societăți comerciale. Echipele mixte care au totalizat 326 de polițiști, 99 de polițiști locali, 29 de militari și 162 de jandarmi, au aplicat în urma verificărilor efectuate 147 de sancțiuni contravenționale cu o valoare totală de 345.750 lei

Informările referitoare la numărul de persoane depistate pozitiv în urma testelor COVID-19 efectuate, numărul de teste efectuate și starea de sănătate a pacienților depistați pozitiv se fac doar de la nivelul Grupului de Comunicare Strategică, care este singurul abilitat să confirme sau să infirme informațiile apărute în spațiul public referitoare la aceste aspecte.

Instituţia Prefectului – Judeţul Suceva a mai transmis:

Informăm cetățenii județului că, în conformitate cu Ordonanța Militară nr. 7/ 2020, începând de azi, 05.04.2020, ora 23.00, se suspendă, pentru o perioadă de 14 zile toate zborurile efectuate de operatorii economici aerieni spre Austria, Belgia, Confederația Elvețiană, Statele Unite ale Americii, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Regatul Țărilor de Jos, Turcia și Iran și din aceste țări către România, pentru toate aeroporturile din România.

De asemenea se prelungește măsura suspendării zborurilor efectuate de operatorii economici aerieni spre Franța și Germania și din aceste țări către România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 8 aprilie 2020.

Măsura suspendării zborurilor nu se aplică zborurilor efectuate cu aeronave de stat, zborurilor de transport marfă și corespondență, umanitare sau care asigură servicii medicale de urgență, precum și aterizărilor tehnice necomerciale.

Sunt permise zborurile efectuate de toți operatorii aerieni prin curse neregulate (charter), pentru transportul lucrătorilor sezonieri, cu excepția lucrătorilor care își desfășoară activitatea în domeniul sanitar și al asistenței sociale, din România către alte state, cu avizul autorităților competente din țara de destinație.

Ordonanța Militară nr. 7/ 2020 mai instituie măsura suspendării transportul rutier internațional de persoane prin servicii regulate, servicii regulate speciale și servicii ocazionale în trafic internațional, pentru toate cursele efectuate de către operatorii de transport spre Italia, Spania, Franța, Germania, Austria, Belgia, Confederația Elvețiană, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Regatul Țărilor de Jos și Turcia și din aceste țări către România, pe toată perioada stării de urgență.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate