Image default
Iași

12 angajaţi de la două societăţi din Iași, confirmaţi cu COVID-19

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi a informat, luni, că în judeţ au fost identificate două noi focare de infectare cu COVID-19, fiind vorba de angajaţi de la două societăţi.

Potrivit unui comunicat remis presei de DSP Iaşi, la Secţia Electromecanică din cadrul regiei de apă judeţene, APAVITAL SA Iaşi, şapte dintre angajaţi au fost confirmaţi pozitiv la COVID-19.

Persoanele pozitive au fost evaluate de un medic infecţionist şi s-a decis izolarea în spital sau la domiciliu. Contacţii direcţi ai acestora au fost carantinaţi la domiciliu. A fost închis întreg spaţiul de lucru al secţiei şi s-a efectuat dezinfecţia.

Cel de-al doilea focar de infecţie este la o firmă din Bucureşti care are punct de lucru în Iaşi. Aici au fost confirmaţi pozitiv cinci dintre angajaţi. Şi în acest caz persoanele pozitive la COVID-19 au fost evaluate de un medic infecţionist şi s-a decis izolarea în spital sau la domiciliu. Contacţii direcţi au fost carantinaţi la domiciliu. S-a efectuat dezinfecţia spaţiului de lucru şi s-au luat măsurile de prevenire a infecţiei.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate