Image default
Iași

11 restaurante din Iași au fost selectate în ediția 2019 a ghidului Gault&Millau România

Gault&Millau a lansat ediția 2019 a ghidului de restaurante pentru România. Iașiul a fost evaluat pentru prima dată și apare în ghid cu 11 localuri selectate – dintre care 7 restaurante și 4 POP-uri.

Cel mai mare scor, precum și premiul Gault&Millau România 2019 pentru Bucătarul Regional al Anului – Moldova, au fost obținute de Claudia Băcăuanu, restaurantul Toujours, cu 12 puncte si o bonetă.

Cele mai bune scoruri din Iași au fost obținute de către restaurantele Toujours, Chef Galerie, Corrido, Krud, Panoramic 13, Blue Acqua, La Conac, CUIB, Inn Italia – La Casa Di Romei E Giulietta, Oscar, Tiki Bistro.

„A doua ediție a ghidului de restaurante Gault&Millau reprezintă deja o consolidare a brandului în România: acoperire națională, un număr aproape dublu de restaurante selectate, o creștere a nivelului experienței gastronomice care se reflectă în scoruri mai mari în 2019. Presiunea pozitivă a prezenței ghidului Gault&Millau în România funcționează și va continua să aducă rezultate semnificative pentru piața locală.”,  adaugă Raluca Hriţcu şi Ştefan Mortici, Country Managers Gault&Millau România.

Premiile Gault&Millau România 2019:

Bucătarul-șef al anului | Chef of the Year

Alexandru DUMITRU – Bistro Ateneu, 15,5 puncte & 3 bonete

Marii bucătari de mâine | Great Chefs of Tomorrow

prezentat de Nespresso

Andrei CHELARU – Fragment, 15 puncte & 3 bonete

Radu C.M. IONESCU – Kaiamo, 15 puncte & 3 bonete

Roland SUCIU – Baracca, 15 puncte & 3 bonete

Femeia bucătar a anului | Woman Chef of the Year

prezentat de S.E.R.V.E

Oana Irina COANTĂ – Bistro de l’Arte, 12,5 puncte & 1 bonetă

Bucătarii regionali ai anului | Regional Chefs of the Year

Dobrogea: Anne Marie ROSENBERG – Clos de Colombes, 12 puncte & 1 bonetă

Moldova, prezentat de Agricola International: Claudia BĂCĂUANU – Toujours, 12 puncte & 1 bonetă

Muntenia, prezentat de Hochland: Paul OPPENKAMP – the Artist 15, puncte & 3 bonete

Transilvania, prezentat de Bit Soft: Roland SZEGEDI – Cabinet de Vin & Cocotte, 13 puncte & 2 bonete

Terroir

prezentat de Nasul Roșu

Ioan BEBEȘELEA – Syndicat Gourmet 12,5 puncte & 1 bonetă

 Cofetar-Patiserul anului | Pastry Chef of the Year

prezentat de Nazzuro Aqua

Ana CONSULEA – Zexe Braserie 11 puncte & 1 bonetă

 Echipa de servicii a anului | Service of the Year

prezentat de Sezonul Franța – România

Echipa Baracca

 Trofeele POP | POP Trophies

prezentat de Domeniul Coroanei Segarcea

Mésange Fromagerie

Papila

Pizza Mania

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Lasa comentariu

*Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate