Image default
Iași

101 decese provocate de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Un număr de 101 persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise, marţi, de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Este vorba despre 54 bărbaţi şi 47 femei infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din judeţele Alba, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Caraş-Severin, Cluj, Covasna, Dolj, Galaţi, Harghita, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Neamţ, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Ilfov şi din Bucureşti.

Un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30 – 39 ani, două la categoria de vârstă 40 – 49 ani, nouă la categoria de vârstă 50 – 59 ani, 24 la categoria de vârstă 60 – 69 ani, 29 la categoria de vârstă 70 – 79 ani şi 36 la categoria de vârstă peste 80 ani.

Conform GCS, 88 dintre decese s-au înregistrat la pacienţi care au prezentat comorbidităţi, opt pacienţi decedaţi nu prezentat comorbidităţi, iar pentru cinci nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate