Image default
Suceava

0230.210 678 – Număr de telefon la care persoanele de peste 65 de ani din Suceava pot solicita alimente sau medicamente

„Dragi suceveni, de astăzi începe o perioadă destul de grea, având în vedere că își produc efectele Ordonanțele Militare prin care se limitează deplasările”, transmite primarul Sucevei, Ion Lungu.

Primăria Municipiului Suceava reamintește că a pus la dispoziție un număr de telefon direct, de la cabinetul primarului, DESTINAT EXCLUSIV CETĂȚENILOR MUNICIPIULUI SUCEAVA – (0230) 210 678, la care se pot ridica probleme legate de noul Coronavirus (COVID -19). Linia este funcțională între orele 8:00 – 22:00, de Luni până Sâmbătă inclusiv.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

„Vă stă la dispoziție atât Direcția de Asistență Socială, cât și Poliția locală!

Mă adresez, în special, persoanelor de peste 65 de ani. Dacă aveți nevoie să vă aprovizionați cu cele necesare, medicamente sau alimente, după caz, vă rugăm să ne sunați la numărul anterior menționat.

Și cei care sunt luați în evidența Direcției de Sănătate Publică Suceava și se află în izolare la domiciliu sunt sunați zilnic și beneficiază de apă și mâncare, dacă solicită acest lucru.

Împreună, uniți și responsabili, vom trece cu bine și peste această încercare!”, spune primarul Lungu.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate